Трябват ми още милион и половина кеш:...

Кирил Петков иска от Пламен Бобоков още един милион и...

Връщат ли се Иван и Андрей в NOVA?

Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов уж жестоко...

Катето Евро иска внучка

отпечатай новината

10.12.2013 15:40 | Видян 2483 пъти

Катето Евро иска внучка

Очарователната актриса и телевизионна водеща Катето Евро най-накрая призна, че предпочита  синът й Сашо Кадиев да я дари с внучка. Това стана в ефира на предиобедното шоу на TV7 „Усещане за жена”. Кулинарката от „Терминал 7” беше специален гост в рубриката на Албена Танева „Следвай ме”.

Камерата на предаването проследи Катето Евро, освен в дома й, и на репетиция на спектакъла „Горката Франция” в театър „Сълза и смях”, където играе със сина си. На шеговития въпрос на репортерката Албена Танева „Ще я правиш ли баба?”, Сашо съвсем открито заяви готовност и дори допълни: „Надявам се да е скоро. И без това трябва да е скоро, защото Таня на 32 ще стане”. От предаването стана ясно обаче, че младите не са планирали още сватба и дори нямат годеж. А слухът за предложението за брак бил тръгнал от самата Евро, която се пошегувала с журналист, че Сашо е предложил на Таня.

Освен да види синът си женен и да се радва на внучка, Катето Евро сподели и друга своя голяма мечта – да има магазинче, което да се казва „пекарната на Кейт”, а тя да прави и продава най-любимите си печива, сладкиши и шоколадови бонбони.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !