Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Къде се скри Глория ?!

отпечатай новината

06.09.2008 09:00 | Видян 26950 пъти | Гласували 3

Къде се скри Глория ?!

Цяло лято примата на попфолка Глория се крие от медиите. Какво се случва със суперзвездата на Пайнер, къде се покри и защо напоследък не се шуми около нея?
Дали не е предприела поредната си разкрасителна процедура в елитна чуждестранна клиника или курс по отслабване при доктор Емилова, както обикновено се обясняват кратки нейни забежки?
За да разбулим мистериозното изчезване на Гло, ние се обадихме тук-там и получихме следната информация:

Оказа се, че изпълнителката на Еднопосочен път току – що, буквално в началото на седмицата, се е завърнала от ваканция на Френската ривиера. Преди това пък прекарала известно време в Париж заедно с дъщеря си Симона, където двете се отдали на забавления в прочутия увеселителен парк Евродисни.
За неговите атракции малката дама се информирала подробно в Интернет доста преди плануваното пътешествие. 11-годишната Симона, освен в пеенето, е много добра и с компютрите.
Но да се върнем на избраната от Гло дестинация. Едва ли е случайна!
Публична тайна е, че фолкдивата поддържа близки отношения със собственика на футболния тим Локо - София Николай Гигов, който държи жилища както на Ривиерата, така и в столицата на Франция. Даже се говори, че преди да се разходи до страната на модата с щерка си, русенката е била на тур там и с любимия.
Скъпата ваканция на певицата със Симона според очевидци започнала от самото летище в София. За разлика от повечето родни звезди и бг милионери, които пътуват в икономична класа, Гло си позволила бизнескласа, макар и с България еър.

Още в началото на летните месеци Глория се изнесла в апартамента си на Слънчев бряг, твърдят запознати. Както СЛАВА първа писа преди повече от година, в тузарския комплекс, построен от местния бизнесмен Чавдар Александров – Чочо Несебърски, комшийки на фолкпевицата са естрадната прима Лили Иванова и Мис Ивайла Бакалова.
По време на морската си ваканция, Гло умело съчетавала полезното с приятното. Поемала ангажименти по родното черноморие, като най-далечните й участия били в Приморско и Варна. А пътуването не било проблем, тъй като летният й дом се намира точно по средата между крайната северна и крайната южна точка на митарстванията й. Все пак в повечето време примата предпочитала да пее в клубове и ресторанти в туристическата мегаагломерация Несебър – Слънчев бряг. Така можела да отдели внимание и на своята фамилия в лицето на дъщеря си Симона и нейната баба, които пък отдъхвали идеално.
Един от гастролите й в морската столица бил особено доходоносен и прелюбопитен! Примата пяла на частно парти на руски олигарси. Не е тайна, че през последните години най-скъпите апартаменти и къщи във Варна се купуват предимно от руснаци, украинци, чеченци и грузинци, за които парите не са проблем.
Именно такива хора се събрали да аплодират изпълнителката в Шведския хотел край морската столица. А Глория си спечелила не само богати фенове, но верятно и двоен хонорар.
Сами преценете колко пари е заработила кралицата на фолка за една вечер, като имате предвид, че обичайното й възнаграждение в момента е 7 хиляди лева (миналото лято хонорарът на певицата беше 5500 лева)!

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !