Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Алисия и Валери се топят взаимно пред данъчните

отпечатай новината

12.12.2013 11:40 | Видян 2629 пъти | Гласували 1

Алисия и Валери се топят взаимно пред данъчните

Фолкпевицата Алисия и футболистът Валери Божинов са се топили взаимно пред данъчните за укрити доходи покрай делото за издръжка на сина им, пише "Телеграф". Интригата се завъртяла, когато Алисия загубила делото за исканите от нея 20 000 лева месечна издръжка.Вбесената фолкдива разкрила, че вместо декларираните от Божинов 15 000 евро приход месечно, той прибирал по 143 000 евро. Като разбрал за това Валери също не останал назад и веднага съобщил, че Алисия прибира по 3-4 000 лева на вечер, от които декларира много малък процент.

Като месечен приход певицата посочила 2000 лева, а в същото време демонстрирала висок стандарт, кара джипове и водила сина си 4 пъти в годината в Дубай. Бирниците не били учудени от фактите, защото вече имали опит с укрити доходи на чалга изпълнители.

Подобни доноси един срещу друг си разменяли и други фолк изпълнители, за да разчистят сметките си с конкуренти в битката за повече участия и съответно – повече приходи.

Последният такъв случай е съвсем пресен – срещу Диан Сидеров – Джамайката е подаден сигнал, че изкарва много повече от декларираните от него средства. Въпреки че самият той отрича срещу него да има данъчна проверка, стана ясно, че е натопен от колеги от завист, че наскоро е подписал договор с компанията "Пайнер".

Наскоро приключи и проверка на НАП на певицата Джена. Срещу нея е пуснат сигнал, че в банковата й сметка се превеждат сериозни суми, без да има яснота откъде са, а самата тя кара луксозен мерцедес за 150 бона. Подозренията за сигнала падат върху бивш любовник на певицата, който съобщи, че е изгорял с 200 000 лева от връзката си с нея.

Парите отишли за апартамент в баровския комплекс "Водолей" в София, както и за жилище в Банско, но след като придобила имотите, Джина го зарязала.

От началото на годината в НАП са постъпили над 2000 доноса за укрити данъци, от тях 800 са подадени по телефона в колцентъра на агенцията. Останалите са писмени, до някое от териториалните поделения на данъчните.

Източни: БЛИЦ

Снимка: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !