Качествен контрол: Фото на деня

Качествен контрол: Фото на деня

The Telegraph включи Созопол в...

Игнорирайте пренаселените курорти и вместо това се...

Бен Афлек бил обсебен от парите

отпечатай новината

12.12.2013 17:00 | Видян 2003 пъти

Бен Афлек бил обсебен от парите

Холивудската звезда Бен Афлек се амбицирал да изкарва много пари заради примера на баща си.

Страхът от бедност накарал актьора да поема роли в киното, за които сега наистина съжалява. Бен бил обсебен от това да има много пари, тъй като баща му се провалил в ролята си на глава на семейството. Родителят на носителя на "Оскар" имал обещаваща актьорска кариера, докато серия от семейни трагедии не го превърнали в алкохолик, пише blife.bg.

Афлек споделя, че все още е преследван от спомена за баща си, който бива изгонен от майка му, скитайки се по улиците на Бостън, Масачузетс.

"След като започнете да пиете прекалено много, трудно може да изпълните своите амбиции. Той (баща ми) стана доста сериозен алкохолик. От 20 години насам е трезвен... но когато пиеше, той се разпадаше. Майка ми го изрита, а след това той се скиташе наоколо и живееше на улицата. Това беше период на формиране за мен. Той ме накара да бъда обсебен от успеха и парите. Бях обсебен за това колко са важни парите. Вероятно тази мания ме е накарала да направя някои филми, които не е трябвало", споделя Бен Афлек пред списание Playboy.

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !