Кубрат Пулев срещу Махмуд Чар през...

Кубрат Пулев се завръща на ринга с мач в София на 7...

Марго Роби изложи на показ растящото...

Марго Роби демонстрира уютния си стил по време на...

DMX отново отложи концерта си - датата е 16-ти

отпечатай новината

13.12.2013 09:30 | Видян 1443 пъти

DMX отново отложи концерта си - датата е 16-ти

По независещи от DMX  и българският екип организатори, концертът на рапъра ще бъде отменен за 16-ти декември, като мястото и часа са същите ( зала Христо Ботев, 20.00 часа) . За всички това е една изключително неприятна ситуация, но за жалост абсолютно независеща от артиста, неговия екип и организаторите за различните държави.

За да са спокойни феновете,по-късно тази вечер те ще получат и неговото лично обръщение към България и снимка преди полета. DMX ще бъде в София, ден преди концерта и обещава на всички фенове един незабравим лайф.

Шоуто ще започне в 20:00 часа със силно българско участие от страна на xSPENSive, Alex P, Sarafa, Dee, Bate Sasho, Red One. За танцовото шоу ще се погрижат двете топ формации - X NRG CREW и Sugar Wings. DJ сетовете са поверени на DJ Yangfetish, DJ Big Bo, DJ NORA GOLD . Хост на концерта е Negy от Fars.

Важна информация относно правилата за концерта:
Вратите отварят точно в 19:00 часа и ще бъдат затворени в 22:00. След този час до края на концерта няма да може да се влиза в залата. От 14:00 да 21:00 часа в четвъртък и петък ще работи и каса, от която ще могат да бъдат закупувани билети на място, която ще приключи работа в 21:00 часа.
На входа на залата ще има 4 коридора - по един за всяка компания, продавала билети (TicketPortal, Eventim и TicketStream) и VIP/Media, през който ще бъдат допускани хора с VIP билет и представители на медии с валидна акредитация и пропуск.

Студентски билети - всеки, закупил студентски билет, е необходимо да представи заверена студентска книжка или карта ISIC карта. Ако не бъдат представени е необходимо да бъде доплатена разликата до цената на нормален или VIP билет.
Лица под 18 години се допускат единствено с придружител и попълнена декларация от родител (бланки ще има и на място). Може да свалите декларацията от тук: http://www.359hiphop.com/wp-content/uploads/2013/12/DMX_deklaracia_za_pridrujitel.pdf

Осигурен е отделен вход за инвалиди (през рампа, служебен вход).
Тютюнопушенето в залата е абсолютно забранено! Всеки, нарушил забраната ще бъде извеждан извън залата от представители на VTA Security без право да се върне вътре.

На баровете ще се продава алкохол само на лица, навършили 18 години срещу показване на лична карта.
Вече бяха засечени и първите опити за покупка на билети с фалшиви кредитни карти. Билетите са анулирани и лица с такива билети няма да бъдат допускати до събитието. Профилите на тези потребители са добавени в черен списък.

Ще има и специална мърчандайз зона, от която феновете ще могат да закупят различни суверини от любимите си български звезди.

DMX изрази своето удовлетворение от работата си с 359hiphop.com и цялостната организация по първото му участие от европейското турне, като обеща да направи шоу, което феновете му ще помнят дълго. Какво е подготвила звездата ще разберем този понеделник 16-ти декември в зала Христо Ботев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !