Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Мадона се отърва от младото си гадже

отпечатай новината

13.12.2013 10:30 | Видян 1784 пъти

Мадона се отърва от младото си гадже

Материалното момиче на Америка разкара 30 г. по-младия любовник от постелята си, научи bgDnes.bg.
Кралицата на попа Мадона се забавляваше последните три години с мургавия танцьор Брахим Зайбат, чиято майка е почти десетилетие по-млада от певицата с италиански произход. 55-годишната мегазвезда на световната музика загубила тръпката към невзрачния младеж, който, вместо да изпълнява задълженията си в спалнята, отпрашил във Франция, за да участва в местния „Дансинг старс“.

"Заради служебните си ангажименти двамата трудно намираха време един за друг. Мадона живее в Ню Йорк, а Брахим е в Париж. Раздялата се оказа пагубна и това наложи да сложат край на връзката си", обясняват посветени. "Тя ясно му заяви, че няма нужда да участва в шоу извън Америка и да стоят разделени в продължение на месеци, но той бе решен да продължи по своя път и да натрупа слава без помощта на любимата си", допълват те.

От септември насам Луиз Чиконе почти не е виждана заедно с 25-годишното си гадже, но за сметка на това Зайбат често поства снимки в Туитър, на които е в компанията на партньорката си от танцовото шоу Катрина Патчет.

Запознати с буйния нрав на бившата г-жа Ричи твърдят, че тя е болезнено ревнива и трудно преглътнала заигравката на Брахим с младата блондинка. "Тя ме задушава и ме следи до секунда", споделял с приятели Брахим.

Отношенията помежду им още повече са влошили след срещата на Мадона със семейството на тъмнокожия мъж. Доста по-младите от нея свекър и свекърва не могли да преглътнат мисълта, че снахата има скандално минало с няколко брака за гръба си и две деца, поради което не я посрещнали с отворени обятия.
Една от последните клюки в Холивуд гласи, че танцьорчето било отсвирено за сметка на бившия съпруг на Мадона Шон Пен.

Преди дни носителят на два оскара и екссъпругата, с която се разделиха преди 24 г. и от тогава до днес не са се срещали по никакъв повод, бяха засечени от папараци на лежерна вечеря в известен ресторант в Голямата ябълка. Интимната среща преминала в усмивки и топли думи, след което холивудските знаменитости посетили галавечеря. На излизане от залата се прегърнали пред всички, демонстрирайки, че все още изпитват приятелски и топли чувства един към друг.
"Силната привързаност на Мадона към бившия й съпруг не остана скрита от камерите", коментират таблоидите отвъд океана.

Снимка: bgDnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !