Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Внезапното пробуждане на Джаред Лето

отпечатай новината

13.12.2013 11:10 | Видян 1090 пъти

Внезапното пробуждане на Джаред Лето

Изпълнението на Джаред Лето в „Клубът на купувачите от Далас", където той играе транссексуален мъж, болен от СПИН, е толкова силно, че се заговори, че му предстои заслужена номинация за „Оскар". Интересното в случая е, че тази роля е първата му след почти 5-годишен самоналожен отпуск от киното, причината за който е личното му разочарование от Холивуд и вътрешното му усещане, че не е достатъчно талантлив, пише Dnes.bg.

Лето вече на няколко пъти споделя в интервюта, че през последната петилетка е решил да наблегне на музикалната си кариера със своята рок банда „Thirty Seconds to Mars", в която участва и по-големият му брат Шанън. За това време той се превърна в нещо като рок звезда за мнозина и издаде четири албума с групата си, от които са продадени над 10 милиона копия по целия свят.

42-годишният красавец и до днес си остава известен с ролята си в любимия сериал на тинейджърите от 90-те години „Тъй нареченият мой живот" (който превърна в звезда и Клеър Дейнс), както и с участията си в хитовете „Паник стая", „Американски психар" и „Александър".

Освен това синеокият Лето е приемал доста ангажименти в модния бизнес, което отново доказва, че талантът му е необятен. Последните две интервюта с Джаред са в списанията NYLON и Interview. Eто и няколко акцента от тях:

За приемането на ролята си в "Клубът на купувачите от Далас":

"Когато получих сценария за филма, просто го игнорирах. Не бях чел сценарии няколко години. Нямах никакви планове отново да се връщам към киното, но все пак един ден реших да го прочета и... се влюбих."

За това, че в момента е един от най-коментираните актьори в Холивуд:

"Никога не съм мислил, че някога името ми може да бъде споменато или свързано по някакъв начин с наградата „Оскар". Това е напълно умопомрачително. За мен това е индикация, че този път съм се справил както трябва. Поне тази роля няма да ме остави с разбито сърце като други мои роли от миналото."

За това, че предпочита да живее далеч от светлината на прожекторите:

"Аз всъщност живея много дискретно. За моя живот няма много детайли в медиите, което ме радва. Аз не съм риалити звезда, а и по принцип този звезден статус не ми допада. Когато отидох в училището по изкуства, смятах, че ще стана артист. Това е всичко, което наистина исках да споделя с хората - моята работа, а не личността си. Все още се чувствам по същия начин."

Снимка: сп. NYLON

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !