Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Николета слага точка по темата Божинов

отпечатай новината

13.12.2013 12:20 | Видян 3473 пъти

Николета слага точка по темата Божинов

Знаете ли какво коства на популярен човек като мен всяка сутрин, когато се събуди и си отвори компютъра, да изчете за себе си какви ли не обидни неща. Така плеймейтката Николета Лозанова се оплака пред „Уикенд“.

"Тези снимки слагам във Фейсбук страницата си, те са предназначени за приятелите ми, а не за медиите. Това че всички ги препечатват, не е мой проблем“, заяви тя.„Не съм от жените, които постоянно са на фреш, здравословни закуски и нонстоп обсъждат килограмите си. Аз тренирам постоянно, но и генът си оказва влиянието.

Тренирам, но си угаждам и с пици, и с всички вредни храни – пържени картофи и хамбургери. Както каза един приятел, някои хора просто се раждат перфектни“, похвали се младата майка.

Колкото до връзката й с Валери Божинов, Николета беше категорична, че след изповедта, която направи в първото издание на предаването си по TV7, е взела решение повече да не коментира въпроса. „Обещах пред самата себе си да спра да се обяснявам пред всички за решенията, които взимам“, каза тя.

На въпрос дали Валери е оттеглил молбата си развод, Николета отговори: „А вярно ли е, че изобщо е имало такава? Аз поне не знам. Наистина искам да сложа точка на тази тема. Това засяга само нас двамата“.

Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !