Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Киро Скалата: В Къщата бе пълно с подмазвачи

отпечатай новината

13.12.2013 11:40 | Видян 3587 пъти | Гласували 2

Киро Скалата: В Къщата бе пълно с подмазвачи

Кирил Вълчев, известен още като Скалата, влезе за втори път в Къщата на Биг Брадър. Той бе изгонен седмица преди финала, заедно с Маги Желязкова.

Защо реши да участваш в Биг Брадър ол старс 2013?

Защото искам да продължа с промотирането на здравословния начин на живот. Това бе един телевизионен продукт, в който влязах да играя. Нито е моят реален свят, нито ме интересува отношението на хората. За мен Big Brother е една добра сделка, все пак това е бизнессделка за мен, която е свързана с медийното пространство. Аз все пак успях да рекламирам хранителните добавки, здравословният начин на живот и това, на което съм лице и целта ми беше да стоя две седмици – тъй като всяко по-дълго стоене, щях да съм на загуба. Ако бях стоял повече, щях да загубя пари и време.

Какъв беше хонорара ти ?
Именно заради него приех да участвам. Мога да кажа само, че е отличен. Иначе аз съм изявен индивидуалист, а точно това не допадна според мен особено на зрителите.

Кой е твоят фаворит вътре?
Денди ми е фаворит, Ели също заслужаваше да спечели, но за съжаление я изгониха.

Какво мислиш за Златките?

Познавам Златките, когато бяха на 18, но бях доста разочарован от тях. Те не показахо никакво развитие и бяха доста скучен.

Как се чувстваш вече извън Къщата?

Перфектно. Най-важното нещо за човека е свободата, индивидуалността и личността, която представлява.

Вътре успя ли да се сближиш със съквартирантите?
Вътре ме дразнеше ме настройката на част от Съквартирантите. Настройката не им бе за някакво шоу, в което да участват необикновени хора, все пак сме All Stars. Все пак това са хора, които имат някакъв опит в нещо, в медийното пространство, т.е имат някакъв медиен образ. И като имаш медиен образ, трябва да си интересен за медиите, нали така? А щом си интересен за медиите, значи имаш нещо различно, заради което медиите са те оценили и са ти дали да се появиш на кориците на списания, вестници, телевизии и т.н. Трябва да забавляваш хората или да ги интригуваш, провокираш и дори да ги дразниш. Много се учудих, че една част от екипа, който бяхме вътре, не искаше нищо да прави, освен стандартните неща, които може да прави всяка една домакиня. Всеки може да готви - хиляди жени готвят, гледат семейства, перат, чистят, ходят и на работа, и мъж имат, та даже и любовник въртят. Това го правят милиони хора. Така че част от съквартирантките нямаха какво да правят, освен някакви битови дейности. Мислих, че ще правим шоу вътре, ще се забавляваме и ще си раздуваме някакви неща, а беше натрапена една социалистическа атмосфера – една показна комсомолска, подмазваческа атмосфера. Израснал съм в комунизма – аз съм на 42 г., и всякаква власт, която се опитва да ми се наложи и да ме мачка – аз имам алергия към това нещо. Затова се бунтувах. Опитвах се да обясня на другите защо така действам, за да ги вдъхновя с думи, с елементарна логика, с много прост език, обаче явно не ме чуваха повечето. Имах страхотна компания обаче, в лицето на Денди – той ми е приятел още от предишното издание на Биг Брадър.

Хората според теб харесаха ли те?
Мнението на зрителите не е от значение за мен, защото аз не съм продукт, който да се продава утре за фотосесия на някой. Цял живот аз съм се финансирал и всичко, което съм правил, съм си го плащал аз. Чакам да ме наеме някой, работя за външни фирми като консултант, но не съм бил наемен работник до момента в живота си, затова не ме интересува доброто мнение. Тези, които ме познават и с които работя, са ми достатъчни като приятели и като хора. Аз съм на 42 години и съм си създал вече средата. Пък и който се качи на сцената под прожекторите, трябва да е готов да го удрят домати и яйца повече отколкото да получава адмирации. Аз имам достатъчно голямо самочувствие, за да не мога да бъда повлиян от коментарите и мнението на другите. Интересувам се повече от Божественото.

Какво мислиш за Джийсън и Пенка?

Всичко бе един театър. Този млад красавец Джийсън го харесвам. И той, и Пенка ми вдигнаха нивото към днешната младеж, защото аз ги бях отписал, най-вече заради компютрите. Виках си: „Тези са завеяни и не мога да усещат света, защото животът им е като в клетка“. Обаче се оказа, че Джийсън за няколко дни прозорливо е видял, че те правят един театър, че са абсолютно фалшиви и не искат да влязат в никакъв разговор, за да не кажат нещо от глупост.

Кой ще е победител в шоуто?
Русата Златка доказа, че не може да бъде изхвърлена от Къщата. Ако искаш да спечелиш това шоу – има начин как да го спечелиш! Въпросът е дали си готов да си платиш и дали си заслужава наградата! Ако тя е решила да го спечели – може да го организира да го спечели.

От колко години се занимаваш със спорт?
Със спорт трябва да се занимава всеки един човек. Спортът е необходим, за да оцеляваме. В съвременния свят оцеляваме без двигателна активност, повече с ума си, защото работата на хората е свързана с друг тип натоварване. Движението и спорта са здраве и дълголетие. Независимо какъв спорт практикуваме, спорта подържа и развива физическите качества на човека. Тренирам от дете, аз бях много буен и енергичен. В 4 – клас започнах със силовите упражнения, след това прекъснах, защото настъпи времето на пубертета и започнах ходенето по момичета. Продължих през 1986 – 1987 година с вдигане на тежести, правилно хранене и с времето започнах с различните методи, реклама. Започнах да експериментирам със себе си, след това започнах да правя програми на много хора, защото имах много яко тяло. Приятелите ме караха да се събличам и позирам на разни купони, партита.

Вярно ли е, че си пристрастен към стимуланти?
Това , че съм пристрастен към прахчета и витаминни комбинации е пълна измишльотина. В Къщата не се хранех редовно, защото храната вътре била кът и трябвало като кавалер да я предостъпи на дамите.

Какви жени харесваш?
Всякакъв тип жени. И черни, и руси, и червени, слаби, атлетични, екзотични. Не мога да кажа, че имам някакъв тип.

Коя е най-красивата жена в България според теб ?
Има много красиви жени в България. Най – важното е да има съчетание между красива и още много други качества, за да бъде идеална.

Вярно ли е ,че преди време си посегнал на тв водеща Албена Вулева?
Снимаха ме без моето съгласие и им взех камерата. Албена не беше на инцидента, аз съм си бил тръгнал, когато тя е пристигнала, защото е била на близо. Аз не харесвам такива предавания, защото това не е положително и приятно. Идеята е хубава, но трябва по елегантен начин и да има някаква основна гледна точка, когато критикуваш някого. Тя нямаше концепция за предаването си. Това беше едно махленско, селско оплюване.

Канели ли са те да снимаш порно филми ?
Това е просто жълта клюка, която създава шушукане около мен. Познавам продуценти, които са в този бизнес, но това е долнопробна работа, не е нещо, с което можеш да се гордееш. Не е нещо, с което можеш да изкараш пари, парите са малко, поне за мен. Не e и полезно за обществото, няма да покажа добър пример на хората. Аз съм човек, които спортува, агресивен, бунтовен, харесвам жените, а един порно – актьор е просто тъпкач, който работи пред камера.

Как протича обикновено денят ти?
Ставам късно и следва програма базирана на действия свързани с целите на изследванията ми върху генетичното метилиране.

Опиши се с няколко думи?
Общителен, последователен, волеви и вярващ православен христианин.

Какво не знаят хората за теб?
Много неща.

Най-добрите думи, които са казвали за теб?
Ерудиран и интелигентен.

Кои са най-добрите ти приятели?

Това са приятелите ми от детството, с които съм израстнал.

С какво се гордееш?
Промених общия възглед на младите за ползата от физически упражнения и здравословното хранене.

Ако можеше да върнеш времето назад какво би променил?
Много неща бих променил, ако бях с този опит и акъл.

Кой е най-запомнящият се миг в живота ти?
Културният шок при първото ми излизане на запад, преди 1989-та година.

Как ви са мечтите ти ?
За мен истинските мечти са от детството на човека. Повечето от мечтите като дете изпълних. Може би съм скрил някъде някой мечта и чакам силата и удобния момент да я последвам.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !