Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Слави се прости с Грахич

отпечатай новината

15.12.2013 09:05 | Видян 3987 пъти

Слави се прости с Грахич

Грозни сцени се разиграли в офиса на Слави Трифонов в БТВ преди дни. Цветелина Грахич вбесила шоумена, след като той я хванал в лъжа. Последвало уволнение, тъй като на Слави му писнало от своеволията на босненката. Грахич обаче изпаднала в истеричен рев и помолила шефа си за още един шанс, обещавайки, че ще стане сериозна. Учиндолецът се смилил и отменил първоначалната си "присъда", пише nauho.bg.

Миналата седмица вокалистката трябвало да поеме ангажимент за участие като лице на фирмата "Седем осми", пише kliuki.bg. Изпълнителката обаче помолила за почивка понеже не се чувствала добре. Няколко дни след това на Дългия му докладвали, че във въпросната вечер Цветелина била на купон в дискотеката в Елин Пелин.

В момента тя е на изпитателен период и при най-малката издънка ще се прости с работата си в шоуто. В последно време Грахич вбесявала Слави с татуировките и прекалено показния живот, който води чрез Facebook. Певицата непрестанно качва твърде вулгарни снимки, с които оронва престижа на шоуто.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !