12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Арестуваха Пипи Дългото чорапче

отпечатай новината

16.12.2013 14:10 | Видян 3242 пъти

Арестуваха Пипи Дългото чорапче

Звездата от филма за Пипи Дългото, актрисата Тами Ерин е била арестувана за катастрофа и шофиране в пияно състояние. 39-годишната актриса, която съживи на екрана героинята от обичаната по целия свят книга, е била отведена в ареста в събота, след като е избягала от мястото на пътен инцидент, при който тя е блъснала цели три коли в Лос Анджелис, пише Всеки ден.

По информация на TMZ, най-малко един човек е бил откаран в болница след инцидента. Бившата детска звезда, която наскоро продаде правата за своя секс касета, е блъснала една кола и опитвайки се да избяга от мястото на инцидента тя е ударила втора кола. Впоследствие шофирането й стигнало до своя край, когато Пипи се натресла в трети автомобил и нейният не е бил способен да продължи.

Според сайта, на актрисата е бил направен полеви тест за алкохол и тя е бил арестувана за шофиране в нетрезво състояние и бягство след катастрофа. „Тя бе тотално откачила", каза източник за TMZ. Актрисата е била пусната на свобода по-късно през деня под гаранция в размер на 100 000 долара.

Ерин бе само на 11, когато спечели възможността да изиграе ролята на малкото червенокосо момиченце във филма Новите приключения на Пипи Дългото.

Снимак: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !