Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Румен Луканов: Спрях да пия, не нося на алкохол

отпечатай новината

17.12.2013 12:10 | Видян 2108 пъти

Румен Луканов: Спрях да пия, не нося на алкохол

Облечен в черно, със запазена марка черни очила, той често раздаваше правосъдие в трети рунд на сблъсъка. „Никога не ми е тежало да съм човекът в черно! Имам много добри спомени от предаването, беше много забавно”, каза пред Иван и Андрей водещият по повод началото на телевизионните си изяви.

Тримата водещи си припомниха един от най-скандалните сблъсъци на тема „Виновни ли са пенсионерите за положението, в което се намира България?”, когато Луканов заел непопулярната позиция. „Пенсионерите сега, в миналото са имали силата да променят нещата, а не са го направили”, категоричен бе водещият, който все още държи на позицията си, заради която преди време си навлякъл гнева на баща си.

В ефира на ТВ 7, Луканов сподели, че все още има теми, по които може да говори толкова разпалено. Разговорът между някогашните колеги на ринга премина в темата на актуалната политическа обстановка, за която господин Луканов отсече: „Никой не може да ме убеди, че в държавата не могат да се оправят нещата! Просто има липса на желание.” и добави – „Правилата са, за да се спазва и да има ред.” Румен Луканов, който преди години живеел в Америка, бе убеден, че за да намерят пътя обратно към родината емигриралите ни съграждани, България трябва да стане чиста и подредена.

По повод семейното си щастие той призна: „С жена ми сме родени един за друг, ние двамата сме се намерили” и допълни: „Как си се справил като родител разбираш точно преди да умреш“. Припомняйки си забавните отминали времена с Иван и Андрей, Луканов призна: „Вече не мога да нося на алкохол и затова не пия! Пия само бира”. Водещият отправи съвет към наследника си на ринга Иво Танев, който пък преди време нарекъл Луканов „Lord of the пън” по повод танцувалните му умения – „Иво, по-остро! Като не ти харесва нещо, си казваш!”.

Луканов изрази позиция и по предстоящия „Сблъсък” на тема „За и против задължителните ваксини?”, като в характерния си тон заключи, посочвайки Иван и Анрей: „Ако не бяха задължителните ваксини, вие двамата нямаше да сте живи!”

Източник: blife.bg

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !