Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Брад Пит с 50 годишен юбилей

отпечатай новината

18.12.2013 15:40 | Видян 1813 пъти

Брад Пит с 50 годишен юбилей

Най-красивият мъж в Холивуд Брад Пит днес празнува своя 50 годишен юбилей, напомня Всеки Ден. За половин век живот кинолегендата успва да разбие не само филмовите класации, но и хиляди женски сърца. По-известните сред тях са колежката му Гуинет Полтроу и Дженифър Анистън, с която дори беше женен. Те бяха заместени от Анджелина Джоли, която продължава да бъде спътница в живота на Пит.

"Анджи осмисли живота ми. Показа ми кои са истински важните неща в живота. Когато се разболя и лекарите казаха, че може да я загубя, разбрах че не бих могъл да живея без нея" , споделя в навечерието на най-личния си празник Брад. Той допълва, че с Анджелина и многолюдната им челяд  най-накрая се чувства истински щастлив.

Брад Пит има множество филмови награди и постижения. Той е носител на Златен глобус за най-добра мъжка роля за филма Дванайсет маймуни. Има две номинации за Оскар за най-добра мъжка роля и за най-добра поддържаща мъжка роля съответно за филма Странният случай на Бенджамин Бътън и за Дванайсет маймуни. Пит има и номинация за БАФТА за най-добър актьор в драматичен филм.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !