Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Райна за брадърите: Много сте прости!

отпечатай новината

21.12.2013 14:00 | Видян 4617 пъти | Гласували 7

Райна за брадърите: Много сте прости!

Райна затвърди имиджа си на селянче, за каквато я обяви наскоро бившият й интимен приятел – колегата й Константин. Македонското девойче нападна доскорошните си съквартиранти в „Биг Брадър“ и ги обяви за „прост народ“, към който с постъпката си несъмнено спада и тя, пише Уикенд.

РайнаСлед края на шоуто чалга дивата стана обект на жестоки критики заради надувките й в Къщата, където влезе уж, за да подобри имиджа си. От няколко дни самозабравилата се Райна спами Фейсбук с клипчета от играта си в шоуто.

От коментарите й към тях ясно личи, че не съжалява за действията си, даже и за тайното ядене на бисквитки. Певицата бе примамена от „Биг Брадър“ изкушена от три кошници с лакомства – шоколади, бисквити и други глезотии, и си похапна доволно от тях, без да знае, че останалите, който в този момент караха на леща, я наблюдават.

Райна намери опорна точка, която според нея оправдава тайното й ядене на бисквити. „А като изядохте тиквата и не оставихте едно парченце, не се сетихте, че по-късно ще ме обиждате, че съм изяла 4 бисквити. Прост народ, слаба държава“, оскърби Райна хората, с които съжителстваше през последния месец.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !