Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Жени Калканджиева разсъблича певци на парти

отпечатай новината

20.12.2013 14:50 | Видян 2395 пъти

Жени Калканджиева разсъблича певци на парти

Мис България 1995 се впусна страстно да съблича певците на сцената по време на партито на модна агенция "Висаж", собственост на брюнетката, пише Блиц. Калканджиева се развихри и подкани няколко от топмоделките си да се качат на сцената, където показа и завидни танцови умения.

Още в началото на партито Жени приповдигнато разговаряше с всички гости и демонстрира перфектно настроение. Само час по-късно шестата по красота в света българка не се сдържа и се метна на сцената, където сексапилен изпълнител се изявяваше с рок репертоар. Калканджиева подкани и няколко от топмоделките си да се качат при нея, след което започнаха да разсъбличат изпълнителя. В края не песента слисаното момче остана изцяло голо от кръста нагоре, но продължи с програмата.

Калканджиева се опита да направи същото и с втория изпълнител, качил се на сцената, но той тактично се изплъзна и дори не понечи да свали сакото си. Впечатление на партито направи отсъствието на съпруга на Жени - Тачо. След като бяха стигнали до развод, двамата обявиха, че ще си дадат още един шанс и отново заживяха под един покрив. Въпреки това Стефан Манов не уважи събитието на модната агенция на съпругата си.

Партито обаче не пропуснаха колежката на Жени от TV7 - Ива Екимова, която бе в компанията на приятеля си Петрозар, Мис България 2007 Юлия Юревич, дизайнерката София Борисова и др. 

Източник: Телеграф

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !