Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Киро Скалата: противник съм на наркотиците и допинга

отпечатай новината

21.12.2013 11:40 | Видян 1976 пъти

Киро Скалата: противник съм на наркотиците и допинга

Прякорът ми Скалата е още от детството. Като малък бях много як и се влюбих в леля си, дори съм я гонил, за да й сваля гащите. Толкова я ревнувах, че замерях мъжа й с картофи. Това каза пред Милен Цветков в Нова телевизия Кирил Вълчев. Според него, човек се променя и някои лоши навици вече са изоставени. Най-големият противник съм на наркотиците и допингът. В момента от Индия и Перу събирам билки, варя ги и започнах да ги пия, за да се детоксикирам.Според него повече трябва да се отдаваме на духовното, а да не търсим само материалните неща и вещите, продължи той.

Кирил Вълчев разказа, че Скалата му е прякор още от детството. Той беше откровен пред Милен Цветков и уточни, че като малък е бил влюбен в леля си. “Гоних я, исках да й свалям гащите. Много я ревнувах, замерях мъжа й с картофи”, разказа Скалата. Привързаността му към жените е пословична, но сега е променил своето виждане за нещата.

Повечето от детските си мечти е изпълнил. Сега Киро Скалата бил в лежерно състояние. Интересувал се от духовността и науката. “Схемата ми е за удължаване на младостта”, каза Скалата и допълни, че работи само с баровци и с хора от чужбина. Още е в процес на изследване и търсене на духовното, което е непрекъсната борба.

От реклами е изкарал сто хиляди лева и това е била финансовата основа, с която да започне своя бизнес да прави своите консултации. Скалата сега живеел в друг свят - на духовността и моралните ценности.

Източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !