Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Кралицата и Кейт Мидълтън се разцелуваха за Коледа

отпечатай новината

27.12.2013 12:45 | Видян 3599 пъти

Кралицата и Кейт Мидълтън се разцелуваха за Коледа

Кралското семейство отбеляза Коледа с празнична вечеря в Сандрингъм, графство Норфолк, пише "Дейли Мейл".

Уилям и Кейт, хванати ръка за ръка, тръгнаха от имението до църквата Сейнт Мери Магдалена, разположена на 20 000 акра в Норфолк. Двамата се присъединиха в дългата процесия от кралски особи, начело с херцога на Единбург принц Филип и принц Андрю. По-малкият син на лейди Даяна и брат на Уилям - Хари, се придвижваше отзад.

Кралицата Елизабет II бе с палто на Стюарт Парвин и пристигна с Бентли.Кейт пък носеше палто на Алекзандър Маккуин и шал на Джина Фостър. Майката на принц Джордж Катрин се приближи до кралицата и не всички забелязаха как се целунаха. Това е забележителен жест от страна на кралицата, която е известна със своята сдържаност. Повече от 2000 доброжелатели пристигнаха, за да видят кралското семейство и да присъстват на традиционната церемония.

Около 30 членове на кралската фамилия бяха отседнали в частната резиденция на кралицата Сандрингъм, в близост да Кингс Лин. Там бяха принц Чарлз и Камила, Едуард и Софи и техните деца Луисe и Джеймс, Беатрис, Евгения, Ана и нейния съпруг Тим Лорънс, съпругът на Зара - Майк Тиндал, Питър и Aутъм Филипс и техните дъщери Савана и Исла - деца на покойната принцеса Маргарет.

"Аз не съм виждал толкова много членове на кралското семейство в църквата, от погребението на Даяна", каза царският наблюдател Mери Ралф, на 79 години, която за последно е идвала до Сандрингъм на Коледа през 1988 година.

Източник: Всеки ден
Снимка: express.co.uk.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !