Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Део си купи мансарда в Банско

отпечатай новината

27.12.2013 13:00 | Видян 1300 пъти

Део си купи мансарда в Банско

Деян Славчев-Део кара сноуборд от 14 години, през последните 7 - предимно в Банско. Това е причината да вземе важно предколедно решение: да купи имот в курортното градче. От една седмица тв водещият е собственик на кокетно жилище. То е напълно обзаведена мансарда с десетина прозореца, гледащи към звездното пиринско небе, пише Блиц.

В комплект с нея върви и гараж. А в комплект с гаража - и приятел за комшия. Део нямал планове да прави такава сериозна покупка. Убедил го участникът в “Биг брадър ол старс” Лео. Италианецът, който има апартамент в същия блок, разбрал, че един от съседите иска да продаде имота си с всичко в него. Той разказал на Део. Сумата се оказала изгодна и не натежала на бюджета на Славчев.

Освен зимния сезон той има идея да прекарва по-голяма част от свободното си време в Банско. “Напролет и през лятото там е много красиво, защото е суперзелено”, ентусиазирано разказва Део. Всъщност част от притегателната сила на Банско се крие в това, че приятелката на Део - Мариана Станчева, работи в един от хотелите в курортния град.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !