Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Тайните на Скарлет Йохансон

отпечатай новината

28.12.2013 09:00 | Видян 2830 пъти

Тайните на Скарлет Йохансон

Красавицата не e сред анорексичките в Холивуд и винаги е признавала, че обича да си похавпа. За сметка на това обаче нейните финтес инструктори твърдят, че добрата и фома е резултат от изключителната й дисциплина в залата. Поредно доказателство затова е и издадената наскоро от нея тайна затова как успява да се опази от качване на излишни килограми по Коледа. "Тренирам сериозно преди празниците. Така не се чувствам виновна, ако прекаля с храната", разкрива тя.

Друг трик, свързан с празниците в края на годината, който Скарлет с неохота споделя, е, че никога не прави партита у дома. "Предпочитам да ходя на чужди партита, тъй като когато съм домакин прекарвам по-голямата част от времето, чистейки." Когато ходи в чужд дом пък, холивудската чаровница не пропуска да вземе бутилка хубаво шампанско и имел, под който да се заформят и палавите коледни целувки.

Йохансон признава, че е от хората, които предпочитат да правят подаръци, отколкото да ги получават. "Винаги търся подарък, който знам, че приятелите ми искат, но не биха си купили", споделя тайната на успешната коледна изненада актрисата.
 
Снимка: сп. Esquire 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !