Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Кои двойки се разпаднаха през 2013

отпечатай новината

28.12.2013 09:00 | Видян 3014 пъти

Кои двойки се разпаднаха през 2013

Шоубизнесът е доста динамична сфера, като предизвикателствата не са само професионални, а и в личен план. Звездите често са подадени на безброй изкушения, конкуренция, работа и неуморно пътуване, което е причина връзките им да не траят дълго. И докато при някои двойки разделите и събиранията са предвидими, то при други тази година бяха пълна изненада.

Една от тези двойки, която буквално шокира с раздялата си не само фенове, са Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс.

След 13 години брак Катрин и Майкъл си взеха „почивка". Това бе наистина неочакван развой на отношенията им, тъй като двамата демонстрираха перфектна хармония. Според таблоидите причината за раздялата им се корени в биполярното разстройство на актрисата, което постоянно мени настроенията ѝ и фактът, че тя не подкрепяше големия син на Дъглас, които попадна в затвора за наркотици. Според близки до актьора Джоунс пиела и крещяла на съпруга си, който накрая не издържал на променливия ѝ темперамент. Приятели на Катрин пък обясниха пред медиите, че той ѝ тровел живота. Редакторът на клюкарския сайт Bohomoth Джен Пол сподели, че е получила информация от близки до Майкъл, че той е пиел и кръшкал на жена си постоянно през последните десет години.

Малко след като гръмна новината през август, таблоидите се успокоиха, двете звезди също. Те започнаха да коментират публично колко се уважават и обичат и че ще работят за оправянето на брака си. Все пак двамата имат две деца – Карис (10) и Дилън (12) , а и един развод ще бъде финансово неизгоден, защото трудно ще си поделят стотиците милиони долари.

До момента звездите все още не са предприели никакви стъпки за развод и има голям шанс да се съберат и да заживеят като истинско семейство.

Снимка: Reuters

Източник: Dnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !