Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Голо риалити в Космоса?

отпечатай новината

02.01.2014 16:40 | Видян 1722 пъти

Голо риалити в Космоса?

Вероятно на много хора им е доскучало от земния живот и биха искали да се спасят на някоя друга планета. Колкото и да звучи неосъществимо, това ще може да се случи на група ентусиасти, които ще заминат на еднопосочно пътуване до Марс през 2025 г., съобщава inews.bg.

Кастингът за него беше обявен през април миналата година и досега желаещите надхвърлят 200 хиляди. Мераклиите бяха редуцирани до 1058, от които чрез риалити шоу ще бъдат избрани 40. Изглежда обаче не всички астронавти приели мисията сериозно, защото някои от тях изпратили видеоприложения, на които били голи. Затова и не минали напред в подбора, за който се класирали кандидати от общо 107 страни. Най-много са тези от Щатите – 297 на брой, като 45% от тях са жени. Организаторите издават, че най-възрастният кандидат е на 81 години.

Следващата фаза от избoра ще е през настоящата и следващата година и предвижда тестове и симулации. Ще бъдат проверявани физическата и психическата устойчивост на кандидатите. В момента се обсъжда възможността този етап да бъде излъчен като риалити шоу, в което зрителите да гласуват кой да замине за Червената планета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !