Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Меси омагьоса бразилски супермодел

отпечатай новината

03.01.2014 11:40 | Видян 2200 пъти

Меси омагьоса бразилски супермодел

Бразилският супермодел Фернанда Лима направи неочакван комплимент на аржентинеца Лео Меси, пише bgdnes.bg. "Като жена мога да кажа, че аржентинските мъже ме очароват - започна красавицата. - Изглеждат ми много интересни. Колкото до Меси - той е забележителен играч. Лео е пример за всички спортисти. Смятам, че Аржентина има всички шансове да стигне до финал на световното първенство. Най-вече защото имат Меси в състава си. Шампионът ще бъде определен измежду Бразилия и Аржентина."

Изказването на Лима беше посрещнато с неодобрение от нейните сънародници. Бразилия и Аржентина са стари врагове на футболния терен. Комплиментите на Фернанда към Меси звучат странно. Повечето бразилци предпочитат да хвалят своя сънародник Неймар.

Лима стана популярна в целия свят с участието си в жребия за групите на световното първенство. Тя беше водеща заедно със своя съпруг Родриго Хилберт. Лима се появи в рокля с голямо деколте, разкриващо прекрасните й гърди. Появиха се шеговити коментари, че много хора са гледали бюста на Лима, а не разпределението в урните. След като набра популярност около тегленето на жребия за световното, Лима се прочу и с домашно порноклипче. На него се вижда как Фернанда и съпругът й се подготвят за страстен секс. Най-пикантната част е оставена за въображението на техните фенове.
 
Снимка: bgdnes.bg
 
 
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !