Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

"Шерлок" чукна 10 милиона зрители

отпечатай новината

03.01.2014 14:50 | Видян 1994 пъти

Завръщането на Шерлок Холмс по британския телевизионен канал BBC1 е било гледано средно от над 9,2 милиона души, съобщава inews.bg. Като цяло отзивите на критиците и зрителите за епизода са много положителни.

Първите пет минути от първата серия на третия сезон на популярния британски телевизионен сериал "Шерлок" са събрали пред екрана 9,7 милиона души. Резултатът е по-добър от предишните. На 1 януари 2012 година например първата част от втория сезон е проследена средно от 8,75 милиона души, а 9,78 милиона са гледалите последната част, завършила с предполагаемата смърт на Шерлок Холмс.

В новия епизод тази година са предложени няколко различни версии за това как Холмс е оцелял след падането, с което завърши вторият сезон от поредицата. Първата серия от третия сезон на сериала "Шерлок" бе излъчена на 1 януари 2014 година в 21:00 часа по BBC1. Серията се казва "The Empty Hearse", а главната роля в нея отново се изпълнява от Бенедикт Къмбърбач. През новия, трети сезон зрителите ще видят три епизода от популярния сериал, като времетраенето на всеки от тях е по 90 минути.

Телевизионната поредица е по сюжети на книгите на сър Артър Конан Дойл. В новия сериал обаче Шерлок Холмс използва смартфон, а неговият приятел и неизменен придружител д-р Уотсън пише в блога си, вместо да си води записки. 
 
Излъчваният по BBC1 сериал събира многомилионна аудитория пред малкия екран. Показват го в над 180 страни, сред които и България. Поредицата е отличена с редица награди. През 2011 г. получава БАФТА като най-добър драматичен сериал, а през май 2012 година също с БАФТА са наградени сценаристът Стивън Мофат и изпълнителят на ролята на главния злодей Мориарти, актьорът Андрю Скот.
 
Снимка: inews.bg
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !