Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Нина Добрев залюби 40-годишен?

отпечатай новината

06.01.2014 10:10 | Видян 2672 пъти

Нина Добрев залюби 40-годишен?

24-годишната Нина Добрев не страда от липса на мъжко внимание, след като се раздели с колегата си от „Дневниците на вампира” Йън Съмърхолдър. Холивудската звезда е оплела в мрежите си актьора Стивън Дорф, който е с 16 години по-възрастен от нея, съобщава Блиц.

Нина Добрев била забелязана на вечерна разходка с приятели из австралийските барове на Сидни. Актрисата излязла с Натаниел Бузолик, с когото играят в “Дневниците на вампира”, но не след дълго компанията им се увеличила. Сред купонджиите бил и 40-годишният Стивън Дорф, с когото малко по-късно Нина демонстрирала по-интимни отношения.

Според наблюдатели те са съвсем в началото на връзката си. Именно заради това не искат все още да разтръбяват отношенията си. Въпреки това през въпросната вечер Нина и Стивън буквално не се отделяли един от друг и постоянно си шепнели нещо. Дорф стана известен с участието си във филма „Блейд” през 1998 г. По-значимите му роли са в „Престъпник” (2008), „Обществени врагове” (2009) и „Войната на боговете” (2011).

Актрисата от български произход и колегата ѝ Йън Съмърхолдър се разделиха миналия май след 3-годишна връзка. Звездите от „Дневниците на вампира” бяха сред най-одумваните холивудски личности. След като се разделиха, Нина и Йън си останаха приятели и дори на няколко пъти бяха засичани да излизат заедно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !