В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Елизабет Втора заповяда принц Хари да се обръсне

отпечатай новината

06.01.2014 14:00 | Видян 2544 пъти | Гласували 1

Елизабет Втора заповяда принц Хари да се обръсне

Британската кралица Елизабет Втора е издала новогодишно разпореждане внукът й принц Хари да обръсне брадата си. Той се сдоби с нея по време на антарктическото си приключение, пише actualno.com. Нейно величество е дала ясно да се разбере, че "дълбоко не одобрява" лицевото окосмяване и очаква внук й да отстрани своето "по-скоро рано, отколкото късно".

Принц Хари е обещал да се подчини на разпореждането на баба си, но не и преди приятелката му Кресида Бонас да го види брадясал. 29-годишният принц се завърна от антарктическото си приключение навреме за празниците в Сандрингам. И докато брат му принц Хари и съпругата му, херцогинята на Кембридж Катрин, са одобрили неговите "Уиндзорски мустачки", кралица Елизабет Втора никак не е останала доволна.

По празниците принц Хари заяви, че брадите са кралска традиция и смята да запази своята. По-малкият син на престолонаследника принц Чарлз дори сподели, че близките му са харесали лицевото му окосмяване, особено братовчедка му Зара, която го е нарекла "Принц Хеъри" (Принц Космат).

Кралицата обаче скоро е дала да се разбере, че космите по лицето на внук й не са й по сърце. Тя няма нищо против мъжете от кралското семейство да си пускат бради и мустаци, когато са на военна служба или участват в експедиции като принц Хари, но очаква от тях да бъдат гладко избръснати у дома.

"Кралският персонал не се окуражава да носи бради и мустаци и кралицата вероятно смята, че за служителите й ще бъде трудно да се придържат към правилото, ако внукът й не дава съответния пример. Хари не иска да ядосва баба си и вероятно скоро ще се обръсне. Принцът обаче за пореден път демонстрира непокорния си дух, показвайки, че не желае да се раздели с брадата си веднага - поне не докато не се похвали с нея на приятелката си Кресида Бонас и не разбере какво е нейното мнение по въпроса", разкрива близък до кралското семейство източник.



автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !