Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Камелия: Майка ми ме наби, когато загубих девствеността си

отпечатай новината

09.01.2014 12:00 | Видян 3900 пъти | Гласували 1

Камелия: Майка ми ме наби, когато загубих девствеността си

Попфолк изпълнителката, а доскоро и телевизионна водеща Камелия признава, че когато на 17 години и половина загубила девствеността си, майка й я набила, заключила я в квартирата й в София и цяла седмица не й позволявала да излиза навън и да се среща с приятели. По това време нахаканата мома от Чипровци била все още ученичка в техникума по кожени изделия в София, специалност моделиерство.

На въпроса каква щеше да е съдбата й, ако преди 15 години не беше се върнала от Швейцария, където е пяла предимно в сръбски заведения заедно с оркестър "Видин", изпълнителката на "Грях ли е това" отговаря: "Сигурно щях да съм семейна, да имам няколко деца. Но аз съм голям родолюбец, рогато българско говедо. Когато ми е прекалено спокойно, ми заспиват инстинктите. Обичам да ми е динамично."

Певицата твърди, че не съжалява за голите й снимки с дългогодишното й гадже, които миналата година се появиха в печата. "Много хора мислеха, че това е режисирано, защото сме изглеждали много добре с Цветин. Глупаво е да се оправдавам, че е монтаж. Признавам, че съм аз, и продължавам нататък", споделя тя.

Твърди също, че родителите й не й се карат заради голотиите, които показва в печата, а татко й дори много харесвал снимките й в "Плейбой"

"Ако реша да тръгна без гащи по улиците, е въпрос на личен избор. Но ако го направя в детска градина, не е редно и трябва да ми се направи забележка", откровеничи Камелия.

Не крие, че нищо не излязло от амбицията й да се изявява и като бизнесдама. Затова се отказала и от пицарията, и от ресторанта, които имала преди време. Признава обаче, че е мислила и за други инвестиции. "Човек трябва да е динамичен и да реагира според възможностите", смята тя.

Източник: БЛИЦ

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !