Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Бай Ангел Дърводелеца и 90-годишна баба в борба за Талант на България

отпечатай новината

09.01.2014 14:20 | Видян 1175 пъти

Бай Ангел Дърводелеца и 90-годишна баба в борба за Талант на България

Бай Ангел Дърводелеца и 90-годишна баба са в конкуренция с над 30 тийнейджъри за звездна слава в „България търси талант”, съобщава Блиц.Трийсетина таланти минаха вчера, в първия ден на прослушването в Благоевград. Повечето от тях се бяха записали по интернет, но имаше и някои, които се появиха на място в хотела, където бе отседнал екипът. За да върви по-бързо прослушването, то се провеждаше едновременно в две зали. Кастингът се проведе при закрити врата при строг регламент - вътре всеки от участниците в шоуто в рамките на 2,5 минути трябваше да покаже таланта си.

Малко преди обед се появи и бай Ангел Дърводелеца. „Тук ли е шоуто”, полюбопитства белокосият мъж и леко се стъписа от младежката аудитория. Той трескаво си взе документите за попълване и отпраши към близкото кафене, за да пише на спокойствие. „Попейвам, посвирвам на китара, викам си – защо да не им изпея нещо на „Бийтълс”, пък ще видим дали ще ме пуснат горе”, обясни дърводелецът. Той видимо се успокой щом разбра, че сред кандидатите за слава имало и баба песнопойка, гонеща 90 години. „Щом не съм най-старият, ще се върна”, обеща бай Ангел Дърводелеца. Според хора от екипа приемащи заявления за участие, в Благоевград талантите на кандидатите били сред най-често срещаните в шоуто - песни и танци.

Щастливците, които вече бяха успели да преминат бариерата с попълването на документите, лепяха на гърдите си номерата за участие, започващи от 500 нагоре. Една от най-малките кандидатки за слава – Симона Ивайлова Велева, Ученичка в Благоевград, стоеше плътно до татко си в очакване да я извикат в залата за прослушване. Девойчето пеело от 7 години и бе приготвило 4 -5 народни песни, обаче още не бе решило с коя да омае журито. Малкото певица и баща й бяха едни от най-спокойните във фоайето.. Симона дори отказа бутилка минерална вода срещу пресъхване на гърлото. „Няма да ми пресъхне”, отсече малката певица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !