12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Шакира откровеничи: Жерар ме харесва с мръвка по кокалите

отпечатай новината

09.01.2014 15:00 | Видян 2338 пъти

Шакира откровеничи: Жерар ме харесва с мръвка по кокалите

Шакира е една от най-известните жени в с музикалния бранш. Тя има над 50 млн. продадени копия от албумите си, а песните ѝ могат да бъдат чути в над 55 страни в света. Това, за което обаче може да завиждаме на звездата, е, че тя има невероятен мъж до себе си в лицето на футболиста Жерар Пике, който я харесва такава, каквато е, научи dnes.bg.

В новия брой на американското сп. Glamour колумбийката споделя, че не се е вманиачила на тема "визия" и една от причините е, че любимият ѝ харесва сексапилното ѝ тяло с много извивки. Освен това Шакира издава и повече информация за дуета си с Риана „Can't Remember to Forget You" и за благотворителните си инициативи.

Ето и част от акцентите в интервюто:

За дуета си с Риана:

Работата с нея беше утопична. Тя е най-сексапилната жена на планетата. И в края на деня двете бяхме просто две момичета от Карибите. Химията между нас беше добра и истинска. Тя ме научи да танцувам. Риана е сладка учителка".

За успеха си:

Успехът за мен дойде стъпка по стъпка. Опитах от славата в малки дози. Влязох в бранша, когато бях на 10 години, след като спечелих музикално състезание. Тогава участвах по партита, рождени дни, фирмени срещи. Със звукозаписна компания се срещнах, когато бях на 13 години и бях записала на касетка изпълнението си на песента Material Girl. Стиснахме си ръцете с една радио станция и така от Хондурас стигнах до Райън Сийкрест. Един ден осъзнах, че вече съм достатъчно известна. Но има едно нещо... аз още съм гладна! Но не гладна за слава, а да докажа на себе си, че мога да го правя.

За фигурата си:

Мъжът ми Жерар ме предпочита с месце на кокалите. Той не харесва кльощавите жени. Това отнема напрежението да отслабвам. В момента имам други неща, за които да се тревожа. Този месец няма да спортувам, защото трябва да довърша албума си, а и имам бебе, за което да се грижа. Освен това харесвам сладкишите пред себе си.

 

Източник: сп.Glamour

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !