12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Бившата на Бербо гримира Пиронкова

отпечатай новината

10.01.2014 09:10 | Видян 3460 пъти

Бившата на Бербо гримира Пиронкова

Светла Стойчева, която преди години изгря в еротична фотосесия с Димитър Бербатов, гримира най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова, съобщава bgdne.bg. "Щастлива съм от успеха на Цвети в Австралия, винаги съм вярвала в нея - каза Светла. - Тя съчетава своя спортен талант с интелигентност. Има стил както на корта, така и извън него. Във фотосесията, за която я гримирах, беше безупречен модел - дисциплинирана и спокойна. Събра ни обща благотворителна кауза. Преди години аз също съм тренирала тенис, но трябваше да се откажа заради контузия."

Светла не иска да се връща към горещите кадри с Димитър Бербатов, които я направиха известна и в цяла Англия. "Не съжалявам за това, че се снимах с него. За мен това беше работа като всяка друга. В този период от моя живот бях модел и се явих на кастинг за снимките с Бербатов. Това, че са предпочели именно мен, означава, че съм се справила добре. Фотосесията помогна на кариерата ми в този момент. Сега не се интересувам от футбол и не искам да знам къде ще играе Бербатов."

След снимките с Митко Светла даде няколко интервюта, в които признава, че са си партнирали не само пред обектива. Тогава на въпрос колко е продължила връзката им с Димитър, Светла отговаря с доста двусмисленото: "Детска му работа". По-късно Стойчева го нападна във Фейсбук. Това се случи, след като футболистът предяви претенции към имот на конната база в Борисовата градина. Димитър имаше намерение да изгради там футболна академия. "Аре да си държиш ръцете далече от конната база, задник смотан...", написа хубавицата в социалната мрежа.

 

Източник: България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !