Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Малък Тошко влезе болница

отпечатай новината

10.01.2014 12:40 | Видян 2799 пъти

Малък Тошко влезе болница

Синът на Батето - Тодор Славков, влезе в МВР болница за изследвания след коледните празници, научи в. „Всеки ден". Видният столичен бохем преминал на ехограф и медиците се съмнявали за начална фаза на цироза, които се потвърдили. Всекидневната употреба на ударни дози „твърдо гориво", примесени с двулитровки бира увредили необратимо черния дроб на наследника на Тато. Столичният бохем се стопил с повече от 10 килограма, не понасял храна. Стресът и прекомерната доза алкохол по празниците отключили в столичния бохем болестта на пиячите.

Докторите били категорични, че единственият шанс Малък Тошко да оживее, е да промени завинаги начина си на живот и да спре завинаги алкохола. След като се раздели с половинката си Силвия, бивша съпруга на покойния Поли Пантев, Тодор не спирал да броди из столичните кръчми. Бизнесът на Татовия внук отдавна е в историята, а парите в банковата му сметка просто са се изпарили.

През последните 3 години Тодор Славков закрепваше положението чрез участието си в различни риалити формати. Само от шоуто „Милионер търси съпруга" бохемът прибра 150 000 лева, които изхарчи за по-малко от година. Още толкова той получил и от „ВИП Брадър". Безспирните купони му докарали дългове и 42-годишният внук на Тато бил силно притеснен как ще върне задълженията си и отчаян, се отдал на домашен алкохолизъм.

Точно преди година наследникът на Батето в нетрезво състояние не се посвени и извади члена си в градинката пред Библиотеката по време на протестите. Фотографи увековечиха образа му в снимка и тя обиколи виртуалното пространство. Преди години от цироза страдаше и баща му Иван Славков. Въпреки предупрежденията на медиците, че ще съсипе здравето си, ако надига чашката всяка вечер, Батето махал с ръка и я доливал.

По същия път е тръгнал и синът му Тошко. Медиците са категорични, че ножът този път е опрял до кокала и ако не спре с пиенето, наследникът на Тато ще трябва да постъпи в болницата за дълго лечение. Любителят на огнената вода ще трябва за дълго време да спазва пенсионерски режим на хранене, ако не иска да свърши като баща си.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !