Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Ерик се гаджоса с Червената Златка?

отпечатай новината

10.01.2014 16:45 | Видян 2393 пъти

Ерик се гаджоса с Червената Златка?

Ерик, който напоследък се скри от медийното пространство, явно не страда от това, а напротив. По всичко личи, че изпълнителят на Diapason Records е в отлична форма и се радва на внимание от друго естество. Той не спира да публикува снимки в социалната мрежа, на които позира усмихнат и щастлив в компанията на Червената Златка.

Двамата се познават много отдавна, но напоследък сякаш  приятелството им е прераснало и в нещо повече. Почти ежедневно фотосите във facebook показват как двойката се забавлява на най-различни места и очевидно си прекарват много добре.

Червената Златка нашумя в публичното пространство след участието си в конкурса „Мис Лошо момиче”. След това тя започна да се изявява като стилист в някои видеоклипове. „Със сигурност има усет за модата.”, категоричен е изпълнителят на „Леко, леко”. „Аз самият също се интересувам от актуалните тенденции и с нея си говорим с часове на тази тема.”, допълни още той.

Вероятно модата далеч не е единствената тема на разговор между Ерик и Червената Златка, тъй като стана ясно, че дори са посрещнали Нова година заедно.

Засега обаче дългокосият изпълнител пази загадъчно мълчание относно истината за отношенията си с червенокосата дама. „Ще кажа само, че се чувствам много щастлив!”, лаконичен е певецът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !