Кортни Кардашиян се страхува, че...

Кортни Кардашиян прави откровено признание в...

Бързите удоволствия: лек или зависимост?

Когато сме имали тежка седмица или тежък ден, когато...

Къванч Татлъту: Не обичам да стоя пред огледалото

отпечатай новината

10.01.2014 17:00 | Видян 8946 пъти | Гласували 3

Къванч Татлъту: Не обичам да стоя пред огледалото

Голяма тайна отдалечава двама братя един от друг, но в същото време е и единствената причина, която ги събира. Сагата, която връща на екран турския Брад Пит, започва на 14 януари по бТВ. Сериалът "Север Юг" разказва за трудната битка за оцеляване на двама братя - Кузей (в превод от тур. Север) и Гюней (Юг).

Те имат различни амбиции и са поели по различни пътища. Единственото нещо, което ги обединява, е Джемре - момичето, в което и двамата са влюбени. Къванч Татлъту влиза в ролята на Кузей - смел, непокорен и спонтанен млад мъж, който не толерира несправедливостта. Трудно контролира гнева си.

Често оставя юмруците да говорят вместо него. Най-голямата мечта на Кузей е да стане офицер и затова иска да учи във военна академия. За тази роля се променя и самият Къванч Татлъту. Само за четири месеца актьорът успява да отслабне с 13 килограма. В края на миналата година турската тв звезда даде интервю за светското списаниe Azra.

Защо избягвате да давате интервюта?


Не обичам интервютата, тъй като хората търсят единствено клюки около личния ми живот. Аз избягвам да вдигам завесата около интимните ми преживявания. Съгласих се на интервюто, тъй като става въпрос за сериала „Север и юг“. Искам хората да ме познават и ценят по моята работа, а не по моят интимен живот.

Интересувате ли се от това какво мислят за вас хората?

Това не ме засяга, тъй като не живея за хората, а за себе си. За мен са важни най-близките ми и приятелите от моето обкръжение. Доверявам се само на техните съвети и мога да разговарям с тях по десет часа на ден, тъй като много ги обичам и изпитвам респект. Когато започва някакъв разговор около личността ми, започвам да давам на заден ход, тъй като още от деството си не обичам да говоря за личния си живот. Запишете хубаво тези мои мисли, тъй като ги споделям пред вас за първи път, пък и никой не ме е питал досега за това.

Случайно ли получихте ролята на Кузей или сам си я избрахте?

Не беше много случайно. Имахме идея да направим нещо ново, а накрая се оказа един страхотен сериал, за който работи невероятно креативен екип. Години наред съм работил с режисьора на сериала и този път искахме да направим нещо ново. Генералната ми репетиция, така да се каже, бе ролята ми на Секиз в сериала „Езел“. Това бяха супер успешни четири сезона.

Преди време бяхте споделили, че ролите ви в „Езел“ и „Север Юг“ са ви любими, а другите не са толкова важни? Какви роли обичате да играете?

Не ги деля на положителни и отрицателни. Без значение дали става дума за най-добрите или най-лоште роли, моята задача, е максимално да предадем характера на героят си и да дам всичко от себе си. Трябва максимално да влизам в кожата на този, когото ще играя. Освен това за мен е важно да си партнирам по чудесен начин с останалите колеги. Иначе не ми е тежко да пресъздавам най-различни роли и характери. И в най-отрицателното си превъплащение винаги намирам нещо добро. Ролите не са само черни и бели. Истинският актьор не трябва да има прегради пред това да изиграе, каквото му предложат режисьорите.

Знаехте ли повече за ролята си, когато се съгласихте да участвате в „Север и Юг“?


Когато реших да участвам в този проект, знаех само, че става дума за герой с името Кузей. Той има брат Гюней и е израстнал в проблемно семейство. Много е груб, заради гадното си детство, вади нож на всеки и редовно участва в побоища. В Турция има много такива истории от реалния живот, където едното дете е пример за всички във фамилията, а другото е неговата противоположност. Има много мои съграждани, които завършват живота си в затвора, както моят герой  Кузей. Съгласявайки се за ролята, исках да видя как подобни хора живеят в обществото и дали останалите са солидарни с тях. Исках да изиграя тази роля, тъй като е много реална и всички ние срещаме подобни хора в ежедневието си.

А вашето детство какво беше?

Израснах в консервативно семейство. Донякъде аз самият съм консервативен.

Как се справяте със славата?

Егото на човек е нещо добро. Всеки единх от нас е уникален. Артистичните среди не са по-различни от останалите. Въпреки че съм известен, имам все същите приятели, каня все същите гости, живея при семейството си и нищо не се е променило.

Вярно ли е, че сте влюбен в себе си?

Разбира се, че обичам себе си, но никога не стоя пред огледалото и не се главозамайвам. Не съм такъв тип. Външният ми вид е дар от Бога и е ген от моите родители. Искам моят талант да говори за мен, а не красотата ми.

Има ли жена в момента до вас?

Ще отговоря само, че нямам.

А имате ли идеал за жена?

Това не е нещо, което можеш да си поръчаш. Има всякакви жени: блондинки, брюнетки, синеоки, чернооки. Не ги избирам по цвят. Важното е да ми допадне по характер.

Много от известните актьори са преживявали нещастни любови, а вие?

Разбира се. Аз съм различен от героите, в които се превъплъщавам. Те са като маска. Никой не може да живее непрекъснато с нея. След ден-два тя пада и се вижда каква е истинската ти същност. Кой не е преживял разочарование?! И аз съм грешил, това е неизбежно. Вярвам в истинската любов, не обичам фалшивите неща.

Имате ли хоби с което се разнообразявате?

От няколко години  тренирам баскетбол. Естествено не се занимавам професионално, защото съм прехвърлил възрастта за активен спорт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !