Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Николета тръгна по следите на Кубрат

отпечатай новината

12.01.2014 09:00 | Видян 1930 пъти

Николета тръгна по следите на Кубрат

В новото си предаване, футболната съпруга е решила да прати папараците си по следите на Кобрата и брат му Тервел. Какви ги вършат двамата шампиони извън светлините на прожекторите и залите за тренировка, предстои да видим.

И докато зрителите потръпват от нетърпение каква ли сочна клюка или сензация ще им предложи Николета, запознати издават, че всъщност плеймейтката си е поставила за цел да подразни Андреа. Около празниците фолк певицата се бе активизирала и многократно подигра бившата си дружка, след като стана обект на коментари в предаването й.

Намеците с пуловера с еленови рога, подигравателните подмятания от лагера й към Николета, очевидно вбеси моделката. И тя уцели най-слабото място на Андреа—Кубрат, пише blife.bg.

Зрителите с нетърпение очакват да видят, що за човек е шампионът извън светлините на прожекторите и дали наистина проявява темперамент и снобско поведение при срещите си с обикновени хора. Междувременно обаче на самата Андреа едва ли ще й е особено приятно да види годеника си като герой в предаването на бившата й дружка.
 
И нищо чудно да последва примера на Мика Стоичкова с искане, кадрите с Кубрат да не бъдат излъчени.
Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !