Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Бременната Яна блести в секси фотосесия

отпечатай новината

14.01.2014 10:20 | Видян 3532 пъти | Гласували 1

Бременната Яна блести в секси фотосесия

Бременната Яна се пусна по жартиери и кожи в убийствено сексапилна фотосесия, с която удари в земята всякаква конкуренция, разкрива vsekiden.com. Половинката на Петко Димитров стана рекламно лице на фирма за производство на кожени облекла и показа, че дори и когато очаква дете, е по-красива и изкусителна от повечето жени, пък било то и считани за красавици.

Тя позира облечена в тесни рокли, къси панталонки, палта, елеци и бюстиета, показвайки красиви форми. Само на някои от фотосите личи леко закръгленото й коремче, но и то изглежда секси. С един от моделите, представени от танцьорката, се появява и Алисия в последния си клип. Звездата от „Денсинг старс" обаче му предава такъв сексапил, че фолк певицата бледнее на нейния фон.

Между другото цената на моделите стига до 2 бона. Рекламата, която Яна им прави, обаче е толкова силна, че може да накара всяка ученичка да пести до последно, само за да си позволи една рокличка от колекцията. Същото ателие е използвало като рекламни лицa двете Златки, както и Николета Лозанова. Но според рекламни спецове с Яна прави истински удар в десетката.

 

Снимка:Vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !