Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Галка на Азис и Николета 2 в ареста за шофиране по сутиен

отпечатай новината

15.01.2014 15:00 | Видян 6470 пъти

Галка на Азис и Николета 2 в ареста за шофиране по сутиен

Бояна Маринова и Галина Димитрова, позната още като Галя на Азис, със сигурност знаят как да накарат хората да говорят за тях,пише inews.bg. Преди време те се прочуха с горещо клипче, а напоследък не спират да обикалят заедно столичните нощни клубове. При една от последните им луди нощи обаче двете се озоваха в 7-мо РПУ.

Красавиците добре се почерпили в една от столичните чалготеки, след което решили да се позабавляват на друго място. Тръгнали с автомобила на Галя, но малко след това полиции се опитали да ги спрат за проверка, защото блондинката шофирала само по сутиен. Момичетата обаче дали газ и ги подминали. В крайна сметка спрели и дали проба за алкохол, а после се наложило да отидат и до 7-мо РПУ.

Случката, както става ясно от коментарите им във Facebook, не ги притеснила кой знае колко. Бояна веднага побърза да се похвали пред приятелите си за екшън преживяванията си, с което предизвика дискусия в профила си. Освен това обеща да се държи прилично следващия път.

"Някой да плати гаранцията? - включва Galina Dimitrova, от 7-мо РПУ", написа обявената за двойничка на Николета Лозанова – Бояна.

 

Източник: paparazzi.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !