Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Йоана лекува главата си с йога

отпечатай новината

15.01.2014 16:10 | Видян 1839 пъти

Йоана лекува главата си с йога

В предаването "Усещане за жена" по TV7, певицата Йоана Захариева-Йоко призна, че е излекувала тежка травма на главата с йога, съобщава blife.bg. Тя пострадала при удар и след изследване на скенер, й била назначена продължителна терапия с токсични лекарства.

Певицата поддържа духа и тялото си в отлично здраве чрез алтернативния метод на медитацията. Тя дори излекувала травма на главата си чрез йога. Тогава бившият й съпруг я посъветвал да потърси алтернативи, препоръчвайки по-конкретно йога. Първият й учител я научил да медитира и обещал, че ако стриктно изпълнява упражненията в продължение на месец, ще успее да се излекува напълно.

Йоана захвърлила лекарствата и се отдала изцяло на алтернативната практика. А само след няколко седмици изумила лекарите, като се явила на преглед в отлично здравословно състояние.

И днес изпълнителката стартира деня си с петте тибетски упражнения, които й дават сила и тонус за предстоящите ежедневни ангажименти. Йоана релаксира със спорт и туризъм, като е въвлякла в начинанието си и двамата си синове.

Йоко разказа още, че много обича разходките в планината, а от пътуванията до различни дестинация в света се зарежда с положителна енергия. Най-голямо впечатление са й направили пирамидите в Гиза, а най-щастлива се почувствала, когато се изкачила до саркофага в Хеопсовата пирамида.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !