Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Три световни звезди гостуват на вторите български хип хоп награди

отпечатай новината

16.01.2014 12:30 | Видян 1178 пъти

Три световни звезди гостуват на вторите български хип хоп награди

EVE, M.O.P и Redman идват за вторите български хип хоп награди – 359 HIP HOP AWARDS 2014, като ще връчат статуетките на три от основните категории

Световните звезди EVE и М.О.P. ще направят специален шоу – концерт за  феновете си в България по време на церемонията по връчването на вторите български хип хоп награди - 359 HIP HOP AWARDS 2014 в зала 1 на НДК на 5-ти февруари от 20:00 часа.

Американската рап икона и носителка на „Грами“ – Eve подготвя специално шоу за феновете си в България, но освен нея на сцената на зала 1 на НДК ще се качат и легендарните – M.O.P., които също подготвят ударен лайв.
Специален гост на събитието ще бъде и американската звезда – REDMAN, който също е подготвил страхотна изненада за феновете.

След гала церемонията в зала 1 на НДК партито ще се пренесе в официалния клуб на 359 HIP HOP AWARDS „Cubo”, където всички гости ще могат да  видят още един лайв на Eve и M.O.P.
Организаторите от www.359hiphop.com са подготвили грандиозна церемония с участието на голяма част от българските хип хоп артисти и интересни водещи. Всички тях и номинираните  може да видите на официалния сайт на наградите www.359awards.com

Билети за спектакъла може да закупите в мрежата на Ивентим и Тикетпортал както следва:
40 лв. – VIP билет с включен вход за официалното афтър парти в клуб Cubo
Останалите билети са на цена 30 лв. и 18 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !