Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Риалити звездата Тени Омеде - готов с парче за празника на влюбените

отпечатай новината

16.01.2014 13:00 | Видян 624 пъти

Риалити звездата Тени Омеде - готов с парче за празника на влюбените

Нигериецът Тени Омеде, който прие България за своя втора родина и е единственият артист у нас взел участие и класирал се високо в цели 4 риалити формата - „Евровизия”,  „Music Idol”, „България търси талант” и „Гласът на България”, пуска отрано ар ен би балада за Деня на влюбените, носеща името „Runaway”.

Парчето идва като стилово продължение на хита му от миналата година „Day By Day”, който стана една от най-пусканите песни в морските клубове, заради модерния си бийт и вокали на английски език. „Като цяло обичам да пиша за любов”, признава Тени и добавя, че специално е посветил новата си песен „Runaway” на всички влюбени хора по света. Автор на музиката е Красимир Илиев, текстът е на Тени Омеде, а видеото е снимано от Момчил Ренчев и включва няколко варненски красавици.

Тени Омеде живее в България от 2005 година като пристига у нас с идеята да стане счетоводител, преди да се отдаде изцяло на правенето на музика – нещо, с което се е занимавал още в родината си като част от бандата DISTINCT – 5IVE. Освен че се класира успешно във всички основни риалити формати, Тени Омеде има завидни успехи на световната музикална сцена – през 2011 неговата песен "Corruption" спечели международен конкурс за борба с корупцията, представяйки страната ни в Кения, а последвалият албум "The World" получи глобално разпространение в Интернет и се продава особено успешно в цяла Африка.

Премиерата на парчето „Runaway” е на 17 януари (петък) в пиано бар Jackie (Варна) от 22:00, а кое от момичетата в клипа ще бъде дама на Тени Омеде е все още загатка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !