Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Вилиана сърдита, отказа се от "Мис Плеймейт"

отпечатай новината

16.01.2014 14:40 | Видян 4771 пъти

Вилиана сърдита, отказа  се от

Красавицата Вилиана Латинова е отказала участие в конкурса „Мис Плеймейт“, който ще се проведе на 28 януари в столичен клуб, разкрива Блиц. Латинова е обидена от нападките на колежката й Гентиана Халити, която я обвини, че конкурсът е платен, а титлата й е купена срещу 20 бона.Близки на Вилиана споделиха, че сексапилната брюнетка е приела тежко обидите по свой адрес и категорично е отказала да участва.

„По повод на изфабрикуваните обвинения за задкулисни и уговорени отношения с организаторите на конкурса „Мис Плеймейт 2014 “ искам да заявя, че взех категорично решение да се откажа от по-нататъшно участие в този формат. Не искам да падам до нивото на хора, които, обслужвайки чужди интереси, са избрали най-елементарния подход да дискредитират събитието“, сподели Вилиана.

Тя допълни: „Предпочитам да си тръгна от уважение към себе си и към организаторите на конкурса, доказвайки по този начин още веднъж, че завистта и елементаризма няма да победят. Благодарна съм на всички хора, които гласуваха за мен и ме подкрепиха и им се извинявам за това свое решение, но мисля, че ще разберат позицията ми на честен човек, който не би позволил името му да се замесва в долнопробни скандали“.

Самата Генитана пък вчера изненадващо обяви, че думите й са преиначени. След скандала Халити побърза да изтрие и написаното в личния й профил в социалната мрежа Фейсбук.


Източник: „Телеграф"


Снимка: 359hiphop.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !