На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

На Коцето му върви бизнеса, вдига къща

отпечатай новината

16.01.2014 18:00 | Видян 2347 пъти

На Коцето му върви бизнеса, вдига къща

Атентат, а не късо съединение на електрически кабели бил пожарът, лумнал наскоро в дискотеката на Константин в Студентски град, съобщава Уикенд. В това е убеден самият чалга изпълнител, а поводът за неуспешния опит да бъде съсипан бизнесът му били оборотите на заведението, обрало клиентелата на другите увеселителни барове.

Пожарът избухна на фаталния 13 декември, петък. Според очевидци огънят тръгнал от покрива на заведението. Заради разрастващата се стихия всички посетители били евакуирани възможно най-бързо. След подадения сигнал долетели няколко коли на пожарната и потушили огньовете, преди да изпепелят цялата дискотека.

Първоначално се появи версия, че пожарът е избухнал заради късо съединение на електрически кабели. „За нещастие на конкуренцията, бизнесът ми и в София, и в Бургас, се развива много добре. И как не, като в моите заведения пеят най-вървежните изпълнители, а да за ги слушаш, трябва да имаш резервация от седмици назад. Явно съм подразнил някого или някои и са решили да пробват да ме унищожат, но не им се получи“, признава Константин.

По думите му изпълнителите на поръчката залели покрива с няколко туби бензин, след което драснали клечката. Чалга изпълнителят обаче отказва подробности дали тече разследване за умишлен палеж и дали полицията е стигнала до поръчителите.

Като потвърждение, че регистрира солидни обороти покрай нощния живот в Студентски град, наскоро Коцето се е сдобил с терен в един от китните квартали в полите на Витоша, узнахме от сигурен източник. Вече половин година певецът и семейството му живеят в баровска къща в „Драгалевци“. За нея се мълвеше, че Константи я е купил със спестени пари.

„Не, там сме под наем. Наскоро си купих земя напролет започвам строежа на наша си къщичка. Ще има и парник, да си гледам зарзават и цветлета“, похвалил се майсторът на баладите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !