Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лияна е най-горещата звезда

отпечатай новината

17.01.2014 16:30 | Видян 3739 пъти

Лияна е най-горещата звезда

Ураган от звезди се завъртя на традиционните награди Paparazzi Awards 2014 снощи в пиано-бар Арбат. Над 30 популярни личности уважиха четвъртата церемония по награждаването, като самите медии коментираха, че толкова известни отдавна не са се събирали на едно място.

Бурни коментари предизвика появата на Цеци Красимирова в заведението, придружена от Мариян Кюрпанов. Тя се прибра в България, за да получи приза Модел на десетилетието. Грамотата й бе връчена от Принц Ангел Рашков. "Съквартирантът" Павел Чернев връчи цели две награди на поп-фолк звездата Лияна - За най-коментирана риалити звезда и Най-гореща звезда. Тв водещи станаха Ива и Уляна от Клуб Нюз Десертът по ТВ7, като приза им бе връчен от олимпийския медалист и световен шампион по вдигане на тежести Стефан Ботев.

Най-успешна тв реклама отиде при Ана Мария Чернева за Кредисимо, Най-секси тяло - при Гентиана Халити, а модни успехи при двойничката на Николета Лозанова - Бояна Маринова, която получи грамотата си от Галя на Азис. Тв лице е Алекс Йорданова от "Пуснете водата", актьорски дебют за "Под прикритие" отиде при Дарина Гиздова, дебютантите в поп-фолка съответно мъж и жена са Жоро и Анита, а Светска дама стана Ирина Рашева. На връх Антоновден Антония Петрова и съпругът й Александър си спечелиха Двойка на годината.

Гримьор на годината стана Джулия Ангелова, най-секси мулатка е Надежда Шопова от "Умна и красива", а най-секси блондинка Габриела Радославова от "Комисията Павлов". Биг Брадър любимец стана Денди, Най-стилна бизнесдама Катя Роуз, а Хит на годината отиде при Соня Немска за "Правена съм за ръцете ти". Блонднката от Пайнер същата вечер отпразнува и рождения си ден.

Водеща на церемонията бе Нина Никол, която блестеше с уникална рокля с камъни от Rouse Fashion.
По традиция наградите, организирани от светския сайт paparazzi.bg подкрепиха болно дете. Разигра се търг в помощ на 13-годишната Николета, която се нуждае от протези, за да може да ходи.

Цеци Красимирова предостави своето колие, което свали от врата си, за благородната кауза. Т бе закупено срещу 210 лв. от бизнес-дамата Катя Роуз. На търга се разиграха още шапката на Устата от последния му видео-клип, сърце от Сваровски на Нина-Никол, сребърна гривна с кристали от Лияна, червилто на Николета Лозанова, картина - уникат от Принц Ангел, химикалка, от Лас Вегас - от Катя Роуз и други. Бяха събрани 970 лв. Отделно пиано-бар Арбат и Мегаденс се включиха с още 100 лв. в помощ на момиченцето.

Наградите по реда на връчването им:
Най-успешна тв реклама - Анна-Мария за Кредисимо

Тв водещи - Уляна и Ива ТВ 7

Най-секси тяло – Гентиана Халити

Модни успехи - Бояна Маринова

Модел на десетилетието - Цеци Красимирова

Актьорски дебьот - Дарина Гиздова

Тв лице - Алекс Йорданова

Най-стилна звезда - Жени Калканджиева

Най-коментирана звезда - Лияна

Светска дама - Ирина Рашева

Поп-фолк дебют - Анита

Поп фолк дебют – Жоро

Двойка на годината - Антония и Александър

Хит на годината – Соня Немска

Гримьор на годината - Джулия Ангелова

Най-секси мулатка – Надежда

Най-секси блондинка - Габриела Мис Джуки

Най-стилна бизнесдама – Катя Роуз

Биг брадър любимец - Денди

Мачо на годината - Финдо      

Най-гореща звезда - Лияна

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !