Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Гришо и Маша спят в апартамент за $ 1380

отпечатай новината

18.01.2014 09:05 | Видян 3183 пъти | Гласували 1

Гришо и Маша спят в апартамент за $ 1380

Звездната двойка в тениса Григор Димитров и Мария Шарапова си делят общ апартамент в Мелбърн по време на турнира „Аустралиън Оупън“. Основната причина е ревността на рускинята, да не би случайно любимият й от Хасково да кривне от правия път и да забърше чуждо.

Нещо повече – Маша наела за двамата най-луксозния апартамент в хотел „Краун Тауърс“ в Мелбърн. Жилището било на площ от 174 кв. метра, с две спални, две бани, панорамен изглед и всякакви екстри. Цената на вечер е 1380 долара, което по никакъв начин не притеснявало спечелилата почти 30 милиона само за миналата година рускиня, пише Уикенд.

Двамата обаче били поставени под обсада от феновете, които висели пред хотела и ги чакали да се появят. Най-големите маниаци дори зяпали с бинокли към апартамента им и всяко открехване на прозореца водело до взрив от овации. Шарапова дори се принуди да ги помоли за повече“ спокойствие.

Маша лично си доведе гаджето в Австралия още по Коледа за първия им турнир в Брисбейн. Двамата прекараха празника в самолета, където Григор я изненада с луксозен подарък – часовник за 50 000 долара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !