12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Оскар 2014 с най-оспорвани номинации тази година

отпечатай новината

18.01.2014 09:03 | Видян 2312 пъти

Оскар 2014 с най-оспорвани номинации тази година

Битката за наградите „Оскар“ тази година се очертава изключително оспорвана. Най-бляскавото събитие в света на киното е само след месец, а битката за статуетките е повече от оспорвана. В категорията за най-добра актриса се борят Ейми Адамс, Джуди Денч, Кейт Бланшет, Сандра Бълок и Мерил Стрийп.

Съревнованието сред мъжете е още по-голямо. Тази година фаворити  са Брус Дърн, Леонардо Ди Каприо, Крисчън Бейл, Матю Макконъхи, Чиуетел Еджиофър.В категорията за най-добра поддържаща женска роля са Сали Хоукинс, Дженифър Лорънс, Лупита Нионго, Джулия Робъртс и Джун Скуиб. Джентълмените, които се борят за Оскар 2014 за поддържаща роля са Бъркхед Абди, Брадли Купър, Майкъл Фасбендер, Джона Хил и Джаред Лето, пише kliuki.ws.

Естествено най-голяма ще бъде битката за най-добър филм, където за Оскар 2014 се борят не пет, а цели девет филма. Фаворити са „Вълкът от Уолстрийт“, „Гравитация“, „Тя е глас“, „Небраска“, „12 години в робство“, капитан Филипс, Клубът на купувачите от Далас“, „Американска схема“ и „Филомена“,С най-много номинации за Оскар са „Американска схема“, „Филомена“, „Гравитация“ и „Вълкът от Уолстрийт“. Кой ще бъде големият победител за първото място обаче е твърде трудно да се предвиди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !