На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Алисия бременна от Ники Михайлов?

отпечатай новината

19.01.2014 09:08 | Видян 5769 пъти

Алисия бременна от Ники Михайлов?

Сензационната клюка, че Алисия е бременна от Ники Михайлов, се потвърди официално, пише vsekiden.com. Седмичникът „Уикенд" разкри в броя си отпреди Коледа, че певицата чака дете от футболиста. Вчера пък информационна агенция предаде, че изпълнителката е била забелязана на изследване в столичния „Майчин дом".

 

Малко преди 12 часа в петък чалга певицата е била засечена в лечебното заведение със своя приятелка, с която чакали пред кабинета за преглед с 4D видеозон. Чалга звездата била дегизирана с черна зимна шапка и огромни очила, но въпреки това любопитните бъдещи майки успели да я разпознаят.


„Няма какво да прави там, ако не е бременна. На този апарат се вижда пола на бебетата и прегледът се прави в 4-ия месец. Освен това изглеждаше доста изнервена и през цялото време си пишеше с някого на телефона", обясняват свидетелки на посещението на Алисия в Майчин дом, цитирани от агенция „Пик".


Те допълват още, че звездата пристигнала с джипа, подарен й от Ники Михайлов. Футболистът й бе взел колата, когато се разделиха през лятото, но после се събраха и тя отново я яхна. Затова нямало съмнение, че ако чака дете, то е именно от вратаря, с когото продължават горещата си връзка, напук на слуховете. Наскоро самият той призна, че тя е жената на живота му и нищо чудно да са решили най-сетне да създадат семейство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !