Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Део и Мариана светска двойка №1

отпечатай новината

20.01.2014 12:30 | Видян 2219 пъти

Део и Мариана светска двойка №1

Тв водещият Део и приятелката му - мулатката Мариана Станчева, има вероятността да бъдат обявени за новата светска двойка на България. Това ще стане на 12 февруари на церемония в столичен ресторант, съобщава „Монитор”.

Проявата, организирана от списание „Критика”, е посветена на празника на влюбените Свети Валентин. Като жури в избора на светска двойка №1 са привлечени не само фенове на знаменитостите, а и столични светски журналисти. Всеки може да гласува за любимците си до 10 февруари на страницата на списанието във Facebook.

Най-нетърпеливите ловци на звезди вече дадоха своите гласове. За момента именно Део и приятелката му водят с 43 процента пред останалите. Другите номинирани за светски двойки са внукът на Николай Гяуров, нашумял със сериала „Фамилията” – Мартин Гяуров, и актрисата Йоана Темелкова, която влиза в кожата на Ния Туджарова от „Под прикритие”, плеймейтката Златка Райкова и ММА боецът Георги Валентинов, продуцентът Иван Христов и водещата Ирина Сарачинова, най-младият собственик на телевизия у нас - Денис Касъмов (BG MUSIC Channel) и журналистката Ива Атанасова, пише Блиц.

В състезанието са включени и Рут Колева, която ту се събира, ту разделя с победителя в „Къртицата” и сегашен водещ на „Сблъсък” Любо Жечев, както и противоречивата двойка Мика Стоичкова - Иво Аръков.

За големите победители - „Светска двойка №1 на годината”, освен многото парични награди ще има и екзотична екскурзия до посочена от тях дестинация.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !