Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Владо Пенев заплашва с паспортни проверки

отпечатай новината

21.01.2014 16:45 | Видян 1880 пъти

Владо Пенев заплашва с паспортни проверки

„Да се разберем, ще наказвам с паспортни проверки всеки, който не ръкопляска и не вика силно за актьорите от сериала „Под прикритие”. Наясно сте, че имам вече солидни връзки в полицията, там ченгетата ме смятат за свой човек.”

Така Владо Пенев на шега се обърна към събралите се близо 1500 фенове в столичен мол по случай купона за старта на новия сезон на „Под прикритие”. Екранният комисар Попов се превърна в неформалния домакин на събитието. Владо Пенев се чувстваше като у дома си на веселбата и се появи с футуристични очила, папийонка и анцуг. Доброто му настроение обаче и вицовете, с които засипваше присъстващите, направиха така, че почти никой, дори модният критик Денди, да не обели и дума за странното му облекло, пише Монитор.

Михаил Билалов, който играе мафиота Джаро – вечния съперник на комисар Попов, беше повече от лъчезарен и не отказа на нито един от феновете си автограф или снимка. Той се умили от въпроса на три момичета, които го попитаха дали с Владо Пенев и в живота се карат така, както по време на снимките. „Ела бе, комисарю. Тези момичета смятат, че с теб, където се срещнем на улицата, се трепем”, провикна се Билалов към Владо Пенев. След това двете звезди започнаха да се снимат с рояка фенки.

Почти целият каст на „Под прикритие” послушно се появи на купона. Новите попълнения Явор Бахаров и Бойко Кръстанов обаче не бяха забелязани в морето от хора. Баткото на Явор – Захари, се появи към края на събитието и се извини, че е имал представление. Мариан Вълев – Куката дойде сам на партито. Актьорът беше в отлично настроение и не отказа на никого снимка или автограф. Бизнесменът Христо Сираков пък бе довел сина си Кристиян да се запознае със звездите от кримката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !