Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

БГ звезди и наркотици

отпечатай новината

22.01.2014 12:20 | Видян 2569 пъти

БГ звезди и наркотици


Полицията в Лос Анджелис намери кокаин в дома на канадския певец Джъстин Бийбър. Наркотикът бе открит, когато униформените отишли да проверят оплаквания на съседи, че певецът ги замеря с яйца. Дрога и звезди – тези две неща често вървят ръка за ръка. Ето и няколко български популярни личности, които сами са си признавали, че са имали вземане-даване с наркотични вещества, пише Монитор.

Лора Караджова опитала марихуана като ученичка

Певицата Лора Караджова опитала марихуана още в ученическите години. След първоначалната еуфория тя установила, че наркотикът не й действа добре. “В един момент прозрях, че ако продължавам да се напушвам с трева, ще затъна, ще се проваля, ще изложа баща си, въобще - ще се превърна в гнида. Осъзнах, че марихуаната ме дърпа надолу”, разказа в интервю щерката на Данчо Караджов. Тя призна, че е пробвала и по-силни опиати. От известно време обаче Лора е нов човек и забранените вещества са останали в миналото. Причина за добрата промяна според познати на Караджова е новото й гадже - бизнесмен от Варна.

Криско пушел трева, но му падало кръвното

Криско, чието истинско име е Кристиян Талев, призна пред списание Story през 2012 година, че забранените вещества не са му чужди. “Да, дръпвал съм няколко пъти трева. Но не е за мен. Пада ми кръвното. Тревата е много примамлива, но ми ставаше лошо. И след известно време сам се отказах”. Изпълнителят предпочита да не коментира факта, че името му бе забъркано в арест за притежание на наркотици. В медиите се появи информация, че през септември 2011-а лице с инициалите К.Т. е било задържано с кокаин от патрул на Второ РПУ-София в района на Централна гара. Певецът излезе с отворено писмо, в което твърдеше, че арестуваният човек не е той.

Явор Бахаров прекара нощ в участъка заради канабис

Явор Бахаров, когото вече гледаме в новия сезон на “Под прикритие”, беше задържан вечерта на 13 юли 2011 година за притежание на наркотици. Около 23:30 часа актьорът е спрян и претърсен от полицейски патрул на столичната улица “Раковски”. Полицаите открили у него пакетче с марихуана. Бахаров е прекарал нощта в полицията, а на сутринта е бил освободен. Актьорът прие ситуацията спокойно и дори публично каза, че ще поеме всичките последствия. Още през ноември същата година в интервюта Бахаров обясни: “Наркотиците не са ми страст, имал съм прегрешения, не съм светец. Но не ме изкарвайте наркоман”.

LSD за малко не прати Део на оня свят

Деян Славчев-Део е имал сериозна наркотична зависимост и дори е бил на крачка от смъртта. Това стана достояние в тв ефир по време на танцово риалити Dancing Stars през май 2013 г., в което блондинът участваше. “Имаше една ситуация, когато щях да умра. Около 24 часа бях на ръба. Изядох едно хапче, в което според мен имаше LSD. И не го знаех това, мислех, че е екстази само. Оттогава спрях с екстазито. Бях стигнал до 9. И за какво говоря в момента? Срам ме е малко, но това са си… наркотици”, шокира с откровеността си 37-годишният водещ. Той призна, че през 2007-а решил да каже “чао” на забранените вещества. Део се справил успешно най-вече благодарение на спорта и по-точно сърфинга. “Той по чисто химически начин ми замести всичките тия процеси, които се случват в организма с помощта на наркотиците”, обясни Део.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !