Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Катя "Меринджея" гвоздеят в програмата на нощна София

отпечатай новината

23.01.2014 10:10 | Видян 2339 пъти | Гласували 1

Катя

Колоритната циганка Катя, станала известна с култовата си реплика „господин млад меринджей", е истински хит в увеселителната програма на нощни заведения в София и страната, научи Всеки ден. Заради ниския си хонорар и липсата на всякакъв вид претенции към съдържателите на кръчми и дискотеки мургавелката е по-търсена и искана дори от звезди като Глория, Поли Генова и Мариана Попова.

Само срещу 300 лева тя изнася едночасова програма, в която весели гостите на заведението до насита, а прилично почерпени, те припадат под масите от смях.

От коледните празници насам Катя е реализирала 20 участия в различни нощни заведения из цяла България - брой ангажименти, който много от фолк певиците трудно правят и за половин година. Кръчмарите преоткриха Катя като атракцион за нощната си програма след поредното участие на скандалджийката в „Съдебен спор" по Нова телевизия, където тя официално разказа за новото си амплоа - шут по ресторанти.

Нищожният й на фона на цифрите хонорар, които искат дамите от попфолка, е по джоба на всеки съдържател на заведение, а популярността й гарантира пълни маси и смях до зори. За сравнение тарифата на звезди от ранга на Глория и Анелия варира между 4 и 6000 лева, а хроникьорите на нощния живот разказват, че имената им в момента не пълнят толкова нощните клубове колкото това на ексцентричната Катя.

Тъщата на „младия меринджей" е повече от професионалист в работата си. Кръчмарите я хвалят, че за разлика от звездите на попфолка ромката е точна, никога не закъснява за уречения час и без пазарлъци удължава времетраенето на програмата си.

Програмата на Катя включва неколкократно повтаряне на паметните й реплики „господин млад меринджей ", „Ко? Не!", както и сладкодумни смешни разговори с водещия на програмата. Шоуменката с охота говори за младите си години, за опита й с мъжете, от време на време разказва по някой и друг виц, а когато е на градус, запява и цигански романси с пълен глас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !