Местят Мона Лиза, била...

Най-известната картина в целия свят – Мона Лиза на...

Венци Венц посвети песен на жена си и...

Венци Венц посвети песен на жена си и баба си. Аудиото...

Близнаците на Лео и Лучия със своя рубрика

отпечатай новината

23.01.2014 10:50 | Видян 1499 пъти

Близнаците на Лео и Лучия със своя рубрика

Предиобедното шоу на TV7 „Усещане за жена” привлече най-малките звезди в родния ефир – близнаците Николо и Матия. Тримесечните синове на любимия готвач Лео и красивата му италианска половинка Лучия ще имат своя собствена рубрика в предаването всеки четвъртък, съобщава blife.bg. В предпоследния ден от работната седмица, между 11 ч. и 11:30 ч., репортерката на предаването Албена Танева ще се включва с жива връзка от дома на най-известното италианско семейство у нас.

Заедно с мама Лучия и с непостоянното присъствие на известния си татко Лео, Николо и Матия ще „разказват” как растат близнаците още преди да са проговорили. Рубриката ще проследи отглеждането на двамата юнаци отблизо, за да даде най-ценните съвети от първа ръка на зрителите. Наоколо ще се навърта и вярната им бавачка, която от време на време ще демонстрира българския начин за гледане на децата.

Още в първото издание на бебешката рубрика зрителите на „Усещане за жена” ще разберат как Лео и Лучия са заченали близнаци по естествен път след двугодишни опити да имат дете. Пред Албена Танева гордата майка ще сподели какви са тайните да създадеш два живота едновременно, как е преминала особената бременност с близнаци, колко килограма е качила с двамата юнаци Николо и Матия, какви капризи за храна е проявявала и как са се родили.

На живо Лучия ще покаже каква система за ред е изградила в гледането на момчетата и как се хранят двама мъника едновременно, като ще даде ценни съвети на всички бъдещи и настоящи майки за първите месеци от отглеждането на близнаци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !