Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Пайнера остави Мария без дори една номинация

отпечатай новината

24.01.2014 13:45 | Видян 3621 пъти

Пайнера остави Мария без дори една номинация

Най-големият музикален бос у нас - инж. Митко Димитров, проведе наказателна акция срещу една от най-популярните си изпълнителки. Митко Пайнера наказа фолкпевицата Мария, като я остави без нито една номинация на предстоящите годишни музикални награди на телевизия "Планета", научи "България Днес".

За пръв път от години изпълнителката на "Любими ръце" няма да се бори за статуетка в някои от категориите на музикалната компания "Пайнер". Официалната информация е, че предварителният кръг, в който се подбират кандидатките за всяко отличие, се прави чрез гласуване на музикалните фенове. Така се оказва, че фолкпочитателите са игнорирали Мария и тя не е сред най-големите звезди за изминалата година на фолкнебосклона.

В същото време сред номинираните са далеч по-малко популярни изпълнителки като Теди Александрова (дискотечен хит), Яница (баладичен хит), Соня Немска (песен на годината) и Роксана (прогресиращ изпълнител). Една от версиите, която се върти в публичното пространство е, че Мария ще се размине със статуетка заради отказа й да приема участия по заведенията. Откакто се залюби с милионерския син Християн Гущеров, миньончето тотално заряза обикалянето по кръчми и дискотеки. Тя залага само на нови песни и скъпо платени клипове, които не се финансират от заработените от нея хонорари.

По договор "Пайнер" прибира процент от заработените от изпълнителите хонорари, така че напоследък Мария почти няма принос за финансовото благоденствие на музикалната империя. Митко Пайнера е известен с желязната дисциплина, която налага в музикалната си компания. Той винаги глобява свои изпълнители, които залавя да пеят "на черно" и не отчитат заработеното, а прибират всичко за себе си. Абсолютен рекордьор по номинации е Галена, която ще се бори за приз в 11 категории. С номинации още са Преслава (8), Андреа (7), Анелия (7), Джена (7), Емилия (5), Глория (3) и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !